Møteprogram 2. halvår 2003

Vaskeriet (lite murhus ned mot båthavna) Mjølkefabrikken, Kapp - kl.18.00. Kake el. og kaffe/te fås kjøpt.
Vi har nå mulighet til å leie ”klubblokalet” for klubbcafè eller andre prosjekter på ledige onsdager eller andre dager. (Ikke nov.-febr. – for kaldt…) Kontakt leder dersom du har idèer/ønsker du vil prøve å gjennomføre.

Uformelle møter benyttes til diskusjon av egne bilder/ prosesser - får tilbakemelding om hvordan vi kan gjøre bildet bedre - om hva vi ønsker å jobbe videre med fotografisk hver enkelt, og hva vi kan gjøre sammen med andre medlemmer i temagrupper. Tips/spørsmål/diskusjon/tanker om foto & klubben.

FOTOTEMA: Kulturskolen Mjølkefabrikkens rektor Per Inge Høiberg har utfordret oss til å ha "Mjølkefabrikken" som fototema til utstilling.

27.08. SOMMERUTFLUKTENE
Vi ser på bildene fra sommerens fotoutflukter eller andre fotoprosjekter.

10.09. LYSBILDER!
Lage viser lysbilder og forteller litt mer om det å fotografere på lysbildefilm. Vi utfordrer medlemmene til å prøve.
Kveldens bilde: FRITT MOTIV

24.09. OPPFØLGINGSMØTE LYSBILDER
Vi ser på – evt. monterer – lysbilder som er tatt etter forrige møte, og håper medlemmene har tatt utfordringen. Ellers er det aldri for sent å begynne!
Kveldens bilde: LYSBILDER

08.10. SVART/HVITT-BILDER
Merethe, Anita og Gunn viser svart/hvitt-bilder og forteller om sine erfaringer vedr. motivvalg. Vi håper å sitte igjen med mer kunnskap om hva som virkelig egner seg til svart/hvitt – kontra møte 10.09. Utfordringen nå er selvsagt svart/hvittfilm. (OBS! Det fins film som kan fremkalles som vanlig fargenegativ – du trenger ikke mørkerom.)
INNLEV. TIL NSFFs LANDSKONKURRANSE – ”DET STØRSTE I VERDEN” – se tilsendt info.

19.10. SCRAPBOOKALBUM
Gunn Irene prøver å få til et kurs i scrapbook. Kontakt henne for nærmere informasjon. (Mulig annet sted.)

22.10. OPPFØLGINGSMØTE SVART/HVITT
Vi ser på resultatene etter svart/hvittfotografering. Er dette noe som flere har lyst til å prøve mer av, slik at vi må vurdere muligheten for å få tilgang til mørkerom?
Kveldens bilde: SVART/HVITT-BILDE

05.11. MEDLEM VISER BILDER - FOREDRAG
Marthe var i Namibia i våres i forbindelse med sykepleierstudiet. Selvsagt ble det mye fotografering, og hun viser og forteller fra turen.

19.11. PETTER SMEBY – FOREDRAG
15 MÅNEDERS BRYLLUPSREISE! AUDITORIET Petter – medlem i Oslo KK (og forhåpentligvis kona Anne) tar oss med på en lang og unik reise rundt omkring i Asia, med veldig mange forskjellige opplevelser.
Kveldens bilde: FRITT MOTIV (Petter/Anne juryerer)
Medl. Toten FK – gratis, medl. fra andre klubber – kr. 30,-, og andre publikummere kr. 50,-

03.12. JULEAVSLUTNING – BOWLING1
Bindende påmelding pga. bestilling av baner – vi bestiller mat/drikke og koser oss etterpå.
Årets fotograf kåres.

Design: Bernt Petter Brandslet ©   Side sist oppdatert: 18.03.04 11:07