Møteprogram 2. halvår 2002

Toten Fotoklubb avholder sine møter i auditoriet på Melkefabrikken på Kapp kl. 18:00. Foaje er åpen for løst snakk før møtet og i pausen. Kake el. fås kjøpt. Kaffe, kakao eller brus fås kjøpt i automatene.

Uformelle møter benyttes til diskusjon av egne bilder/ prosesser - får tilbakemelding om hvordan vi kan gjøre bildet bedre - om hva vi ønsker å jobbe videre med fotografisk hver enkelt, og hva vi kan gjøre sammen med andre medlemmer i temagrupper. Tips/spørsmål/diskusjon/tanker om foto & klubben.

FOTOTEMA: Kulturskolen Mjølkefabrikkens rektor Per Inge Høiberg har utfordret oss til å ha "Mjølkefabrikken" som fototema til utstilling.

21.08. Om Klubben?

Om klubben, høstprogrammet med mer. Hva/hvordan videre med klubben? Vi ser på sommerens bilder og diskuterer i grupper.
Kveldens bilde: SOMMER.

04.09 Mellommøte
Ta med bilder du ønsker respons på. Kanskje du er i gang med kolleksjon til NSFFs landskonkurranse? (3-5 bilder med tematisk eller reell sammenheng) Vi diskuterer Kulturkalenderen; forslag til samarbeid.
[Møtereferat]

18.09. Medlemmer viser bilder.
Lage Grimsbø og Dag Frode Holm viser "Lysbilder fra Oppland" - og viser utstillingen med samme tema. Kveldens bilde: FRITT MOTIV.

02.10 Mellommøte.
Siste sjanse å få tilbakemelding på utkast til NSFFs landskonkurranse - kolleksjon!!! Eller andre bilder/temaer du ønsker å diskutere. Vi snakker også om utspill fra Økomuseet - prosjektsamarbeid?

16.10. Portrettfotograf
Johnny Thorsbakken fra Tollefsrud Foto viser bilder og hvordan han jobber. Ta med evt. lyskilder for veiledning. Kveldens bilde: MENNESKER.
INNLEVERING AV BILDER TIL NSFFs LANDSKONKURRANSE: Fritt motiv - kolleksjon

30.10. Mellommøte.

Ta med bilder og KAMERA! Nyttig tilbakemelding på egne bilder/prosess. Vi prøver oss også på en felles fotooppgave - hvordan løser hver enkelt den samme utfordringen? INNLEVERING AV BILDER TIL KULTURKALENDEREN FOR DES-JAN-FEBR!

13.11 Medlem viser bilder
Per Hovland viser et utvalg av sine bilder - en allsidig fotograf!
Kveldens bilde: FRITT MOTIV

27.11 Mellommøte
Bildediskusjon og andre temaer du ønsker! Kom med et hint på forhånd hvis det er noe du ønsker "innføring i"! (Enkel lyssetting ved portrettfotografering?)

11.12 Juleavslutning
Bindende påmelding pga. enkelt "julebord" (Kr. 50,-). Kåring av "Årets fotograf". Medlemmenes bilder fra fotoutflukter i sommer, resultat av felles fotooppgave 30.10, evt. fra portrettbelysning 27.11.

Design: Bernt Petter Brandslet ©   Side sist oppdatert: 18.03.04 11:07